El Consell Comarcal del Vallès Occidental apuja els sous als treballadors

Incrementarà un 1% les retribucions de personal laboral, funcionari, eventual i directiu

Redacció
06 d'octubre del 2017
El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquest dijous per unanimitat la proposta d’incrementar en un 1% les retribucions que perceben els treballadors i treballadores de l’ens comarcal. La proposta es preveu aplicar en la nòmina del mes d’octubre i amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2017. Afectarà al personal laboral, funcionari, eventual i directiu del Consell.

El Ple també ha aprovat la modificació del crèdit del pressupost comarcal 2017 per afrontar aquest increment. L’increment salarial arriba als màxims que preveu la Llei 3/2017, de 27 de juny de Pressupostos Generals de l'Estat, que fixa per a l'exercici 2017 un llindar límit d’increment de l’1%. La Disposició Addicional 23 dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a aquest 2017, aprovats el passat 30 de març, preveien la possibilitat d’incrementar les retribucions sempre amb l’autorització prèvia i en les quantitats que determinés l’Estat.

El Ple del Consell Comarcal també ha aprovat el Compte General de l’exercici 2016. S’ha comptat amb els vots a favor dels grups comarcals del PSC, PDCAT i ERC i l’abstenció dels grups de l’Entesa, CUP-CAV, Ciutadans i PP.