Economia

El Consell Comarcal del Vallès Occidental apuja els sous als treballadors

Incrementarà un 1% les retribucions de personal laboral, funcionari, eventual i directiu

| 06/10/2017 a les 10:00h
Especial: Vallès Occidental
Arxivat a: Economia, sous, Consell Comarcal del Vallès Occidental
El Ple del Consell Comarcal ha aprovat aquest dijous per unanimitat la proposta d’incrementar en un 1% les retribucions que perceben els treballadors i treballadores de l’ens comarcal. La proposta es preveu aplicar en la nòmina del mes d’octubre i amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2017. Afectarà al personal laboral, funcionari, eventual i directiu del Consell.

El Ple també ha aprovat la modificació del crèdit del pressupost comarcal 2017 per afrontar aquest increment. L’increment salarial arriba als màxims que preveu la Llei 3/2017, de 27 de juny de Pressupostos Generals de l'Estat, que fixa per a l'exercici 2017 un llindar límit d’increment de l’1%. La Disposició Addicional 23 dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a aquest 2017, aprovats el passat 30 de març, preveien la possibilitat d’incrementar les retribucions sempre amb l’autorització prèvia i en les quantitats que determinés l’Estat.

El Ple del Consell Comarcal també ha aprovat el Compte General de l’exercici 2016. S’ha comptat amb els vots a favor dels grups comarcals del PSC, PDCAT i ERC i l’abstenció dels grups de l’Entesa, CUP-CAV, Ciutadans i PP.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
La fira ja es va celebrar l'any passat | Juanma Peláez
01/01/1970
La firma catalana s'instal·la a finals de mes al recinte Fira Sabadell | Hi organitza el seu mercat a preus més reduïts dels habituals de venda
Operaris talant restes d'arbres a la zona del santuari de La Salut | Norma Vidal
01/01/1970
A dia d’avui ja s’ha treballat en un 85% del bosc afectat | Els seus efectes ha motivat l’associació dels propietaris | La comarca prepara un protocol per afrontar episodis de ventades
Mapping a Sabadell | CUP Sabadell
01/01/1970
Es va projectar al Racó del Campanar en motiu del dia de la Constitució