Dia marcat pels núvols

No es descarten ruixats repartits pel territori, entre febles i moderats

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:59h
La primavera ha estat especialment plujosa en algunes zones del Pallars.
La primavera ha estat especialment plujosa en algunes zones del Pallars. | Jordi Peró
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest divendres el cel estarà entre mig i molt ennuvolat al sector central del litoral i prelitoral al llarg del dia i a partir del vespre també al litoral sud. A partir de la tarda estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu. A la resta del país, domini de l'ambient assolellat amb cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols baixos de matinada a la depressió Central.

Al sector central del litoral i prelitoral s'esperen ruixats dispersos d'intensitat entre feble i moderada. A partir de tarda també són probables a l'interior del quadrant nord-est, i a partir del vespre a l'extrem sud. Al vessant nord del Pirineu s'esperen pluges febles durant la segona meitat del dia. S'acumularan quantitats minses al vessant nord del Pirineu i entre minses i poc abundants a la resta del territori.

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa arreu, si bé en alguns punts del litoral seran semblants. Al terç nord la mínima s'enregistrarà al final del dia. Màxima en descens generalitzat, que serà entre lleuger i moderat en conjunt i notable al vessant nord del Pirineu. La mínima es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10º C al Prepirineu, entre 14 i 19º C al litoral central i sud, i entre 10 i 15º C a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 24 i 29º C a l'extrem sud, entre 16 i 21º C al Pirineu, si bé serà més baixa al vessant nord, i entre 22 i 27º C a la resta.