Pedro Sánchez rep pals del PSC del Vallès per la passivitat davant els atacs policials de l'1-O

Josep Ayuso, Ignasi Giménez o Joan Carles Sánchez, algunes de les veus més crítiques

Moment en què un policia espanyol llança una salva a la Ronda Ponent de Sabadell
Moment en què un policia espanyol llança una salva a la Ronda Ponent de Sabadell | Juanma Peláez
Albert Segura / Albert Hernàndez
03 d'octubre del 2017
Actualitzat el 04 d'octubre a les 0:06h
Part del PSC de l'àmbit de Sabadell sembla que li ha caigut com una galleda d'aigua freda la passivitat amb què el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha valorat la situació que viu Catalunya amb les policies estatals. Així es desprèn de es respostes que han fet a les xarxes a algunes de les seves veus més destacades.

Sánchez ha piulat: "És intolerable l'assetjament que estan patint aquells qui vetllen per la nostra seguretat. Tota la nostra solidaritat amb la Policia i la Guàrdia Civil".
A partir d'aquí han començat a caure les crítiques. La més contundent ha estat la del portaveu del PSC a Sabadell, Josep Ayuso. "El que és intolerable és que veïns i veïnes de Sabadell hagin patit violència per part de les forces de seguretat de manera injustificada".
 També s'ha pronunciat el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental i també alcalde de Castellar, Ignasi Giménez. "Com a militant t'emplaço a que presentis una moció de censura" contra el govern de Mariano Rajoy. A més, ha contrarestat la sentència del socialista, en què qualificava "d'intolerable" la persecució a la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, "L'assetjament intolerable és el que està rebent la població civil". 
 
L'exalcalde de Sabadell Joan Carles Sánchez també s'ha mostrat indignat, assegurant que "intolerables són els cops, robar urnes i vots", i ha afegit: "Com exalcalde de Sabadell sento vergonya de com l'Estat s'està comportant", fet que li ha valgut l'aplaudiment del també exalcalde Juli Fernàndez (ERC).