​Sabadell s'atura per la repressió de l'1-O i l'assalt al Nostra Llar

Es fa una crida a la ciutadania per reunir-se a les 11.00 hores a les seves seus electorals per iniciar una mobilització fins l'Eix Macià | A les 18.00 hores hi ha convocada una concentració a l'Ajuntament

Concentració aquest dilluns a Sabadell
Concentració aquest dilluns a Sabadell | Albert Segura
Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 22:40h
Sabadell i la resta de Catalunya s'aturaran aquest dimarts per rebutjar frontalment les càrregues policials avalades pel govern espanyol per intentar frenar l'1-O, que han deixat un balanç de quasi 900 ferits. El govern municipal, entitats sobiranistes, sindicats i el sector empresarial, social i cultural fan una crida a una vaga sense precedents que es visualitzarà en diverses manifestacions a la capital catalana i arreu del territori.

Després de la violència policial viscuda diumenge, on a Sabadell es va materialitzar amb l'assalt a l'escola Nostra Llar, la societat s'ha mobilitzat, i aquest dilluns al vespre s'ha organitzat per establir com s'hauran d'organitzar aquest dimarts, 3 d'octubre:

11.00 Concentració als col·legis electorals

Es crida als ciutadans perquè vagin als llocs on van haver de votar diumenge, és a dir, on originàriament ho havien de fer. D'allà es procedirà a anar cap a la Rambla, on es convidarà a tothom qui ho vulgui a sumar-se a la marxa, tant vianants com veïns i comerciants.

La marxa seguirà fins la plaça Marcet, des d'on sortirà cap a l'Eix Macià.

12.00 Concentració a l'Eix Macià.

Es tracta de la trobada principal a la ciutat, amb la finalitat d'acollir el màxim nombre de participants.

18.00 Concentració a l'Ajuntament

La ciutadania est`a cridada a la plaça Sant Roc, on es buscarà repetir la imatge d'unitat que es va aconseguir en altres ocasions, com el passat 20 de desembre, on es van aplegar unes 6.000 persones, o aquest dilluns, on s'hi han reunir unes 4.500.



. 11.00 cadascú a la seva seu electoral
2. Tots direcció rambla i intentar agafar la màxima gent possible dels comerços
3. Direcció plaça Marcet
4. Marcet cap al Corte ingles on es fa la concentració