L'escola Nostra Llar es veu en «la necessitat» de parlar dels fets de l'1-O al centre amb els alumnes

Els alumnes a partir de primer curs han pogut compartir amb mestres i companys en espais de trobada els incidents que van afectar l'escola

Accés a l'escola Nostra Llar, amb un dels vidres provisionals i l'altre trencat
Accés a l'escola Nostra Llar, amb un dels vidres provisionals i l'altre trencat | Albert Segura
Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:37h
La comunitat educativa de l'escola Nostra Llar s'han trobat aquest dilluns amb un col·legi malmès per l’assalt que aquest diumenge va protagonitzar l'escola espanyola. Els signes del seu pas eren evidents, amb gairebé una trentena de portes esbotzades i la vidriera de la porta d'accés trencada.

És per aquest motiu que els mestres i la direcció s'han vist en la necessita, segons detallen en un comunicat, de tractar el tema amb la canalla, a partir de primer curs. A través de les Àgores que han celebrat aquest matí, s'ha conversat, basant-se en els valors del respecte, la llibertat d'expressió i la no violència.

Així, s'ha escoltat els alumnes, molts dels quals han vist les imatges a través dels mitjans de comunicació i fins i tot alguns ho van presenciar en persona. L'objectiu, detalla el centre, ha estat intentar traslladar tranquil·litat. La resta de la jornada s'ha continuat amb "la major normalitat possible".