Hidalgo: «Demanem disculpes a l’afició»

Xavier Segura
03 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:01h
Antonio Hidalgo, capità del Sabadell.
Antonio Hidalgo, capità del Sabadell. | CE Sabadell

El capità del CE Sabadell, Antonio Hidalgo, ha demanat disculpes a l’afició arlequinada assegurant que l’equip no ha sabut està a l’altura de les circumstàncies. El jugador també ha valorat les possibles causes del descens de l’equip i ha apuntat directament a les nombroses baixes de membres molt importants del conjunt vallesà al llarg de tota la temporada. 

Hidalgo ho ha explicat després de l’entrenament que l’equip ha fet aquest matí a la Nova Creu Alta per preparar l’intranscendent partit de diumenge a l’estadi contra l’Osasuna en el que els navarresos s’hi juguen la permanència. Una situació ben diferent de la del Sabadell que amb la derrota al camp del Sporting diumenge passat va dir adéu a la categoria.

"Són setmanes molt dures i com a representant de la plantilla només em queda demanar perdó a l’afició. No hem estat a l’altura i ens sap molt greu aquesta situació", ha explicat Hidalgo. El jugador ha afegit: "Amb tota la plantilla disponible, estic segur que no estaríem així. Sobre el meu futur, tindré converses amb el club i valorarem què és el millor". 

Vénen temps difícils al CE Sabadell ja que la tornada de l’equip a Segona B provocarà inevitablement la marxa de jugadors fins ara cabdals del projecte arlequinat. En aquest sentit, el president japonès i màxim accionista del club, Keisuke Sakamoto, farà una roda de premsa extraordinària divendres a la tarda a l’estadi en la que s’haurà de veure quin o quins anuncis farà sobre el seu futur i el de l’equip.