referèndum

​VÍDEO I FOTOS L'assalt de la Policia Nacional a l’Escola Nostra Llar de Sabadell

Desenes d’antidisturbis s’obren pas per accedir, trencant el vidre de la porta, al centre

per Albert Segura / Albert Hernàndez, 1 d'octubre de 2017 a les 10:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pocs segons després de les nou tocades del matí, desenes d’antidisturbis de la Policia Nacional han irromput a l’Escola Nostra Llar, procedents de la zona de la Ronda Ponent. La gent que, des de feia unes hores s’aplegava a les portes del centre, ha començat a fer pinya per evitar que els nombrosos efectius accedissin a l’interior.

 
Ha estat un estira i arronsa entre policies i concentrats. S’ha allargat uns minuts i entre empentes i càrregues, sense aparentment utilitzar tota la força amb la qual s’han desplegat, ja que duien pistoles de goma, han acabat fent-se un lloc entre la multitud que ha cridat: “Votarem", “Els carrers seran sempre nostres”, “Aquesta és la seva democràcia” i Els Segadors, entre d’altres càntics.

 
Les càrregues policials han deixat alguns ferits amb contusions, entre els quals gent gran, que han hagut de ser atesos en una ambulància del SEM, que s’ha situat a pocs metres. Tot i que no hi ha dades oficials sobre el que ha suposat l’assalt policial a l’Escola Nostra Llar, d’on, per cert, no han sortit amb les urnes. I ho han fet després d'entrar-hi per la força, rebentant el vidre de la porta. 
 

La Policia Nacional encerclant la gent per treure les urnes de l'Escola Nostra Llar Foto: Juanma Peláez
 

La Policia Nacional entrant a l'escola Foto: Juanma Peláez
 

Un vot irromp entre la multitud i els antidisturbis reduint a la gent Foto: Juanma Peláez

La sortida de la Policia Nacional de l'Escola Nostra Llar Foto: Juanma Peláez

 

Participació