VÍDEO I FOTOS Arriben les primeres urnes i paperetes a Sabadell

Centenars de ciutadans han passat la nit a les escoles i s'han reunit davant dels centres educatius | Els Mossos d'Esquadra no han intervingut en cap moment davant la gran presència ciutadana

Arribada de les urnes a l'escola Ribatallada de Sabadell
Arribada de les urnes a l'escola Ribatallada de Sabadell | Meritxell Reñé
Albert Segura / Albert Hernàndez
01 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:00h

Les primeres urnes i paperetes han començat a arribar als diferents col·legis electorals de Sabadell. Es tracta dels instruments bàsics i necessaris perquè els ciutadans puguin exercir el seu dret a votar al referèndum d'autodeterminació, després d'un cap de setmana festiu en què les escoles i centres cívics s'han convertit en punt d'atracció.


Centenars de persones han passat el cap de setmana a l'interior de les escoles per evitar el tancament aquest matí de diumenge, i tot i que ja han fet acte de presència agents de la Policia Municipal, no hi han actuat. Urnes i paperetes van arribant poc a poc als centres educatius mentre la Policia Municipal ha tallat algun carrer, com és el cas del Calderón, on l'afluència de gent davant l'escola Nostra Llar obliga a fer aquesta acció per garantir la seguretat de les persones.

Arribada de les urnes a l'escola Ribatallada de Sabadell. Foto: Juanma Peláez

 

Ensenyen les paperetes des de dins de l'escola Ribatallada. Foto: Juanma Peláez
 

L'escola Enric Casassas, aquesta matinada. Foto: Juanma Peláez
 

La Policia Municipal talla el carrer Calderón de Sabadell. Foto: Albert Hernàndez
 

Urna i paperetes, a l'Enric Casassas. Foto: Juanma Peláez