El Govern assigna l'estació dels FGC de Rubí com a nou col·legi electoral

Estava previst que els veïns del Centre votessin a l'Oficina de Treball, però s'ha fet un canvi d'última hora per motius administratius i logístics

Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat el 30 de setembre a les 16:35h
Canvi d'última hora en el llistat de col·legis electorals de Rubí pel referèndum d'aquest diumenge. Segons va indicar la Generalitat, els veïns del barri del Centre estaven citats a votar a l'Oficina de Treball, situada a la carretera de Terrassa. Ara bé, finalment el lloc assignat de votació serà l'estació dels FGC, a la plaça del Doctor Pearson. Tal com detallen fonts de Territori a NacióDigital, els motius del canvi responen a raons administratives i de logística.

Pel volum de població de la zona, calen fins a onze meses de votació i l'espai que ofereix el SOC era escàs. També s'ha optat per canviar el local per la informació "sensible" que s'hi pot trobar a l'equipament, on hi ha enregistrades les dades personals i laborals d'aquells rubinencs que busquen feina. Per últim, el Govern ha volgut curar-se en salut perquè l'Oficina de Treball és un edifici de propietat compartida amb l'Estat.

A Rubí hi haurà vuit col·legis electorals oberts per l'1-O. A part de l'estació de ferrocarrils, hi haurà disponible el CAP Anton de Borja, el Casal de la Gent Gran del carrer Magallanes i els instituts de La Serreta, Torrent dels Alous, l'Estatut, J.V Foix i Duc de Montblanc.