Podem Sabadell fa una crida a la mobilització «cívica i pacífica» per decidir el futur de Catalunya

Exigeix "diàleg" i apel·la a la política com a solució a la situació

La reunió del consell Territorial de Podem Sabadell
La reunió del consell Territorial de Podem Sabadell | Podem Sabadell
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:03h
El consell territorial de Podem Sabadell ha decidit donar suport a l’Ajuntament de Sabadell en el seu posicionament de l’1-O. En la reunió de la formació, celebrada aquest dimecres, ha fet una crida a la mobilització “cívica i pacífica” per decidir “el nostre futur com a poble lliure”. Una postura que va en la línia del manifest elaborat a Saragossa diumenge passat pels càrrecs electes d’arreu de l’Estat.
 
Podem ha exigit “diàleg” per abordar la situació entre Catalunya i Espanya, “ara més que mai és l’hora de la política”. Ha carregat contra l’executiu central per “superar els límits que una democràcia no pot permetre”. En aquesta línia, el partit polític ha defensat que “davant la repressió, el segrest i la intervenció de drets i llibertats, cal fer sentir el clam, i la fermesa de totes i tots nosaltres enfortint la democràcia” per tal que els drets “ni es coartin ni se suspenguin”.
 
Podem també ha mostrat tot el suport a les institucions, entitats i càrrecs electes “amenaçats en les seves funcions”, posant en valor el Parlament com “la representació del nostre poble”. “Sempre serem al costat de qui pren decisions exercint el dret a decidir, a votar lliure i democràticament el seu futur polític” i ha demanat donar veu a la gent.