Dàmaris Gelabert, a la nova temporada de LaSala Miguel Hernández

​La temporada inclou 15 espectacles per a públic de 0 a 14 anys

Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert
Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat el 03 de novembre a les 10:30h
La temporada 2017/18 de LaSala inclou quinze espectacles contemporanis de companyies que aposten per la franja d’edat de 0 a 14 anys, i també per una programació d’activitats paral·leles que aporten valor afegit a cada espectacle. Una programació que ja té inscrits 13.000 alumnes i que és fruit, per primer cop, d’un procés participatiu.

La temporada començarà el 8 d’octubre amb Mons (de Mons Dansa). En el primer trimestre, Años luz (de Luz Micro y Punto, 5 de novembre) i Contes amagats de Marcel Gros, el 3 de desembre, seran els protagonistes a LaSala. El mes de novembre està dedicat als més petits, amb una nova edició del festival El Més Petit de Tots (de l’11 a 26 de novembre).

El nou espectacle de La Baldufa, Mon pare és un ogre, es podrà veure el 13 de gener. El 21 de gener serà el torn del Centre de Titelles de Lleida, amb El petit piano. LaSala també es traslladarà al Teatre la Faràndula per acollir el concert de Dàmaris Gelabert (4 de febrer).

Aquesta temporada també portarà l’estrena de Globuss, l’espectacle que Samfaina de Colors ha creat per celebrar el seu 30è aniversari (10 de febrer). En dansa, la companyia Maria Antònia Oliver presentarà Volen volen (18 de febrer) i Escarlata Circus, la seva instal·lació Corroc (24 de febrer).

Zum Zum Teatre torna a LaSala amb La gallina dels ous d’or (4 de març) i L’Estenedor Teatre proposa al públic un catàleg ben estrany a El col·leccionista de pors (10 de març). La companyia sabadellenca Engruna Teatre portarà Loops el 18 de març. El 8 d’abril serà el torn d’Amour, guanyadora del Premi Max 2017 al millor espectacle familiar. Els més petits tindran la possibilitat d’explorar el Planeta Ka (15 d’abril) i la temporada es tancarà amb La nena dels pardals, de Teatre al detall, un muntatge que no deixarà indiferent a ningú (22 d’abril).