Estudiants de la UAB tallen l’AP-7 per reivindicar el referèndum i com a prèvia de la vaga

Han provocat retencions de dos quilòmetres en sentit nord i quatre en el sud

Estudiants de la UAB tallant l'AP-7 aquest dimecres
Estudiants de la UAB tallant l'AP-7 aquest dimecres | Sepc
Redacció
27 de setembre del 2017
Actualitzat el 28 de setembre a les 10:55h
Una setantena d’estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tallat aquest dimecres al migdia l’AP-7, al voltant d’una hora. Ho han fet amb una doble reivindicació: per reclamar el referèndum i com a prèvia de cara a la vaga a les universitats, convocada per aquest dijous i divendres.
 
La portaveu del Sindicats d’Estudiants dels Països Catalans (Sepc), Celia Appel, ha defensat la mobilització i l’aturada estudiantil com a reclamació del “moviment estudiantil com a punta de llança” en defensa del referèndum. La protesta ha generat retencions en ambdós sentits de la marxa de l’AP-7, dos quilòmetres en sentit nord i quatre en sentit sud.  
 
Ha explicat que de cara aquests dos dies de vaga és “bàsicament buidar les aules i sortir al carrer” per mostrar el suport a l’1-O. A més, de posar-se a disposició de la ciutadania “per ajudar, per exemple a la gent gran que no té recursos i no sàpiga on li toca votar”. I ha garantit la participació del Sepc UAB a la manifestació d’aquest dijous a Barcelona.