​Apareix una pintada homòfoba en un banc amb la bandera irisada a Polinyà

És el primer atac, després que es pintessin diferents bancs del municipi amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

La pintada homòfoba apareguda en un banc de Polinyà
La pintada homòfoba apareguda en un banc de Polinyà | Ajuntament de Polinyà
Reddacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 22:35h
L’Ajuntament i la Policia Local de Polinyà han denunciat aquest dimarts, a través de les xarxes socials, una pintada homòfoba en un banc amb la bandera irisada al municipi. Es tracta del que hi ha a les portes de l’Escola Pere Calders, al passeig de Sanllehy. El consistori ha condemnat aquesta “acció vandàlica” que ha titllat de “menyspreable” i  “clarament irrespectuosa i marcada per la intolerància”.
 
L’Ajuntament ha reiterat que continuarà treballant perquè la localitat sigui “un poble respectuós i lliure d’actituds discriminatòries per raons d’orientació i d’identitat sexual”. Des del cos policial també s’ha censurat aquest fet i han subratllat que no “es consentiran”.  El banc atacat és un dels diferents pintats amb la bandera irisada repartits per la població, en una iniciativa que es va dur a terme el passat 28 de juny, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Aquesta pintada homòfoba en un banc irisat és la primera que apareix a Polinyà i que ja es treballa per esborrar.