Ciutadans i PP s'alineen contra el govern de Sabadell pel suport a l'1-O

La formació taronja carrega pel suport a l'encartellada de diumenge i el regidor popular demana escoltar "el silenci dels barris"

Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:03h
Els grups municipals de Ciutadans i PP a l'Ajuntament de Sabadell han carregat contra el govern local (Crida per Sabadell, Unitat pel Canvi, ERC i Guanyem Sabadell) pel suport que estan donant als darrers actes en defensa del dret a votar en el referèndum del proper 1-O. La formació taronja lamenta el suport institucional en l'encartellada de diumenge, que es va fer a la pràctica totalitat de les localitats catalanes, mentre que el regidor popular demana escoltar "el silenci dels barris".

"S'està vulnerant la neutralitat de les institucions públiques per aparentar una majoria social", considera el portaveu, José Luis Fernández, que considera que empaperar la casa consistorial "amb publicitat d'un acte suspès pels tribunals" no és la millor manera d'actuar.

Pel seu cantó, el regidor del PP a Sabadell, Esteban Gesa, demana al govern municipal que "escoltin els veïns de Sabadell", no només els independentistes: "El govern hauria d'allunyar-se del rebombori de les cassoles del centre de la ciutat i anar a escoltar el silenci dels barris", ha apuntat.