Adif renovarà totes les tanques de la línia ferroviària al seu pas per Montcada

Està previst destinar-hi 600.000 euros

Redacció
23 de setembre del 2017
Adif renovarà el 2018 totes les tanques de la línia ferroviària R2 al seu pas per Montcada i Reixac amb l'objectiu de millorar la seguretat mentre s'inicien les obres de soterrament de la línia al seu pas pel municipi i que es preveuen per 2020. Ho farà des del Rec Comtal fins a l'estació de Montcada i Reixac --un total de tres quilòmetres, 1,5 a banda i banda--, i a més estudiarà ampliar els dos passos a nivell situats al centre del municipi.

Tot plegat, és fruit de la reunió que aquesta setmana van mantenir l'alcaldessa, Laura Campos, i el gerent de l'Oficina de Coordinació de Rodalies, Carlos Freire. L'operadora ferroviària ha iniciat el procediment administratiu per destinar més de 600.000 euros, que serviran per canviar les actuals tanques per unes de noves que dificulten la seva escalada i evita que siguin tallades.

Alhora Adif s'ha compromès analitzar l'ampliació dels passos a nivell, garantint acabar les obres per adaptar el pas a nivell del carrer Estanislau Abadal.

Campos ha avançat que el proper 11 d'octubre mantindrà una trobada amb el director de Rodalies, Félix Martín, per abordar l'adaptació dels accessos i l'adequació de les andanes per a persones amb mobilitat reduïda en totes les estacions de la localitat. Una trobada que aprofitarà per lliurar el miler de signatures aconseguides per l'Associació de Veïns de Can Sant Joan reclamant la millora de l'estació de Montcada-Bifurcació.