Les entrades de l'Auditori Municipal de Castellar ja es poden aconseguir per Internet

També es crea un compte de Twitter

per Redacció, 24 de setembre de 2017 a les 16:00 |
l'Auditori Municipal Miquel Pont | Ajuntament de Castellar del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Castellar ha posat en marxa un portal que facilita la venda d’entrades per Internet de l’Auditori Municipal Miquel Pont. El nou portal, a més, conté la programació de teatre, música i dansa de la temporada setembre-desembre 2017, que consta de 7 espectacles.

Les persones que adquireixin les entrades a través d’aquesta nova plataforma obtindran un descompte de 2 euros sobre el preu de l’entrada.  A més, es beneficiaran dels descomptes previstos en les diverses modalitats d’abonament que preveuen reduccions de fins al 50%. A més, s'ha creat un compte de Twitter de l'equipament cultural. 


Tot i aquesta novetat, es manté l'adquisició de venda anticipada i abonaments amb els mateixos descomptes al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador, de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 hores, exclusivament amb targeta de crèdit i als mateixos preus que si la compra es fa per Internet.
 

 

 

Participació