Sabadell atura tota l'activitat institucional per l'actuació de la Guàrdia Civil

L'alcalde no posa nova data per a la represa

L'alcalde Maties Serracant sortint de l'Ajuntament de Sabadell
L'alcalde Maties Serracant sortint de l'Ajuntament de Sabadell | Juanma Peláez
Albert Segura / Albert Hernàndez
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:51h
L’Ajuntament de Sabadell ha aturat tota l’activitat institucional i no ha fixat data per reprendre-la. Així ho ha anunciat l’alcalde, Maties Serracant, aquest dimecres, a les portes de l’Ajuntament i després d’haver estat aquest matí formant el bloqueig a casa de l’exregidor de convergència, Joan Ignasi Sànchez, on hi ha anat la Guàrdia Civil per detenir-lo

Precisament aquest fet s’hi ha referit, “el domicili d’un càrrec del Govern que ens representa ha estat violentat” i s’ha “tret el barret” davant la resposta ciutadana.
 
Serracant ha justificat de suspendre l’activitat per “no poder seguir amb normalitat amb el que està passant al nostre país”. I ha exclamat que el seu únic desig és “posar les urnes”. L’alcalde s’ha referit a la citació judicial que ha rebut, per part de Fiscalia d’anar a declarar aquest dimecres, insistint que no hi anirà “i cada cop estic més decidit a no fer-ho”.
 

La plaça de Sant Roc ha contestat a la concentració convocada per l'Ajuntament Foto: Juanma Peláez
 

Part del govern municipal i regidors Foto: Juanma Peláez


El batlle ha apuntat que amb aquesta resposta s’obren dues opcions “o una nova citació o que ara s’estigui tramitant l’ordre de detenció”. Per això, ha demanat “màxima atenció a les xarxes socials”, perquè hi hagi una nova resposta ciutadana.