VÍDEO Alta tensió amb la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra a Sabadell

Desenes de persones es concentren davant el domicili de Joan Ignasi Sànchez, assessor de la consellera de Governació, Meritxell Borràs

Tensió a Sabadell
Tensió a Sabadell
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:14h

Matí tens a Sabadell. Després de la compareixença de l'alcalde Maties Serracant, on ha informat que no aniria a declarar tot i estar citat per la Fiscalia, una munió de gent s'ha concentrat a la porta del número 2a del carrer Sant Ferran de la Gran Via de la capital del Vallès Occidental, domicili de Joan Ignasi Sànchez, assessor de la consellera de Governació, Meritxell Borràs.

En un moment d'aquesta concentració, que compta amb mig miler de persones, la Guàrdia Civil ha passat per darrere del seu propi cordó i ha carregat amb contundència contra la gent. Aquest gest ha provocat empentes i tensió entre els agents i els concentrats, tal com es pot veure en les imatges. 

Els manifestants han portat urnes de metacrilat i han replicat el gest de votar en diverses ocasions. A la concentració hi ha diversos regidors del consistori de Sabadell, així com l'alcalde Serracant, l'exalcalde Juli Fernàndez i el portaveu del PDECat, entre altres, com el diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián.
   

Regidors de Sabadell, entre els concentrats Foto: Juanma Peláez