​Serracant citat a declarar aquest dimecres

Ha avisat que no hi anirà

La citació de l'alcalde de Sabadell Maties Serracant
La citació de l'alcalde de Sabadell Maties Serracant | Ajuntament de Sabadell
Redacció
19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:48h
L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha rebut aquest dimarts l’ordre de la Fiscalia per signar el decret de suport al referèndum. Serracant ha estat citat aquest dimecres, a les 10 hores, com a investigat presumptament per dos delictes de desobediència i prevaricació.
 
Serracant ja ha avançat que no hi anirà i manté així la seva postura. “No aniré a declarar per estar defensant els drets del poble; tinc l’obligació de garantir que la ciutadania pugui decidir lliurement el seu futur”. Al seu parer, hi ha una “constant vulneració de drets fonamentals per part de l’Estat”.
 
Serracant ha titllat “d’inacceptable” que es continuïn coartant “els drets fonamentals de les persones, com ara el dret d’expressió, de reunió, d’associació i de premsa”. En lloc d’anar als jutjats, a la mateixa hora, l’alcalde farà una posicionament públic per tal de denunciar aquesta “vulneració” de drets i defensar “la voluntat i compromís perquè la ciutadania pugui expressar-se i decidir”. 

El batlle ha donat a conèixer la seva citació a través del compte de Twitter de l'Ajuntament de Sabadell. I ho ha fet d'una manera molt poètica: l'escrit amb un clavell a sobre.