La Guàrdia Civil assegura que ha requisat 1,3 milions de cartells de l'1-O a Montcada

Els agents de la benemèrita troben grans quantitats de material de campanya del Govern i la CUP

Material requisat per la Guàrdia Civil
Material requisat per la Guàrdia Civil | Ministeri de l'Interior
Redacció
17 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:51h
La Guàrdia Civil ha anunciat que ha requisat més de 1,3 milions de cartells, díptics i fulletons sobre el referèndum en la inspecció d'una empresa de distribució de propaganda situada a Montcada (Vallès Occidental).

Concretament, els agents han trobat uns 700.000 fullets informatius per al seu repartiment promovent el "sí", uns 130.000 cartells de menor grandària també en suport del "sí", uns 370.000 díptics amb el logotip de la Generalitat de Catalunya que es correspondrien amb la campanya institucional del referèndum, així com uns altres 138.000 cartells amb el text: "Sí, per fer-los fora" amb les imatges del Rei Felip VI, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, l'ex-president Jordi Pujol i l'ex-president del Palau de la Música, Fèlix Millet. Aquests últims cartells incorporen els logos de la CUP.

Els materials estaven empaquetats en palets, llestos per a la seva distribució. Es tracta de la major intervenció d'aquest material il·legal realitzat fins al moment, transcorreguts tres dies des de l'inici dels actes de campanya a favor del referèndum. En total, fins al moment s'haurienintervingut gairebé un milió i mig de materials de promoció de l1-O, així com planxes per a la seva impressió. La Guàrdia Civil no descarta noves incautacions.