La Policia Municipal de Sabadell atura una cercavila de Festa Major pel cartell del «sí» que duia un gegant

Adverteix els Geganters de Gràcia per col·locar el cartell a la Festa Major de Can Llong| El cos assegura que no ha aixecat acta al col·lectiu

Els gegants de Gràcia amb el cartell
Els gegants de Gràcia amb el cartell | Geganters de Gràcia de Sabadell
Redacció
16 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:48h
La Policia Municipal de Sabadell ha advertit els Geganters de Gràcia per dur un cartell del "sí" en l'exhibició d'aquest dissabte al barri de Can Llong, on s'hi celebra la Festa Major. Així ho han confirmat fonts municipals, que asseguren, d'altra banda, que ni s'ha identificat ningú ni s'ha aixecat acta pels fets.

Concretament, un geganter duia un paper amb el "sí", motiu pel qual s'ha aturat el cercavila que s'estava celebrant. Segons fonts municipals, s'ha informat als geganters sobre les conseqüències que pot comportar exhibir el cartell, d'acord amb les ordres de la Fiscalia General de l'Estat espanyol, que d'altra banda destaquen que són confuses i poc concretes.

Amb tot, neguen que s'hagi aixecat cap acta ni s'hagi requerit la identificació a cap dels integrants, considerant que no s'ha de vulnerar la llibertat d'expressió ni perseguir cap posicionament polític.