​Dos conductors beguts implicats en dos accidents produïts en tres minuts a Sabadell

S’han registrat al sud i al nord de la ciutat | Un dels conductors ha superat per quatre el nivell de taxa màxima permesa

Redacció
14 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:38h
Dos accidents de trànsit als extrems de la ciutat, registrats en una diferència de temps de tres minuts i amb mateix protagonisme: els conductors implicats han donat positiu en el test d’alcoholèmia. El primer s’ha registrat a la 1.27 hores d’aquest dijous, al carrer Gorina i Pujol, 49. S’ha produït una col·lisió entre tres turismes.
 
La Policia Municipal ha sotmès a la prova d’alcoholèmia a un dels conductors, de 32 anys, que ha quadruplicat el resultat, amb un 1,03mg/l, quan la taxa màxima permesa és de 0,25. Els agents l’han denunciat per conduir sota els efectes de l’alcohol i se li ha immobilitzat el vehicle.
 
Tres minuts després, a la 1.30 hores, a l’altra punta de Sabadell, a la plaça Espanya, 4, se n’ha produït un altre. Un topada entre dos cotxes i el conductor del vehicle causant, de 19 anys, ha donat positiu en el test d’alcoholèmia. Ha donat un resultat de 0,66. Se l’ha denunciat per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i se li ha immobilitzat el turisme.