Sabadell acollirà l'acte central de campanya conjunta pel «sí» del referèndum

Serà el 22 de setembre i hi participaran representants de PDECat, ERC i CUP, entre altres | La campanya arrencarà amb un acte unitari aquest dijous a Tarragona i acabarà el 29 amb un altre a Barcelona

Mobilització de l'independentisme a la Diada
Mobilització de l'independentisme a la Diada | Adrià Costa
Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:00h
La ciutat de Sabadell acollirà el proper divendres 22 de setembre l'acte central del "sí" en la campanya conjunta del referèndum de l'1 d'octubre (1-O). La ciutat està governada per una aliança de partits d'esquerres, amb l'alcalde Maties Serracant, de la Crida per Sabadell (amb membres de la CUP) al capdavant, i que va prendre el relleu al republicà Juli Fernàndez el passat mes de juliol.

Així ho ha explicat en roda de premsa la directora de campanya del PDECat, Montserrat Candini, a falta de menys de 24 hores perquè comenci la campanya del referèndum. De moment no s'han explicat més detalls de l'acte, on sí que se sap que hi participaran representants polítics de les diferents forces que donen suport al "sí".

La campanya arrencarà amb un altre acte conjunt dels partits, a partir de les 20.00 hores d'aquest dijous, a la Tàrraco Arena de Tarragona. D'altra banda, el tercer i últim acte que les formacions celebraran de manera conjunta serà el divendres 29, últim dia de la campanya, i aquest cop es farà a Barcelona.