Caos en el primer dia lectiu al voltant de la rotonda de la Ronda Ponent

La restricció de pas de vehicles fa l'efecte coll d'ampolla | La carretera de Terrassa i la Rambla Ibèria, les grans afectades

Retenció en hora punta en el primer dia lectiu a la carretera de Terrassa
Retenció en hora punta en el primer dia lectiu a la carretera de Terrassa | Albert Segura
Redacció
13 de setembre del 2017
El primer dia lectiu del curs escolar va posar ahir dimarts a prova la zona afectada per les obres de la rotonda de la Ronda Ponent, i els pronòstics que auguraven complicacions a les principals vies que la creuen es van complir. En hora punta, la carretera de Terrassa i la Rambla Ibèria van ser les grans afectades, amb llargues cues registrades en l'accés a la ciutat.

Les obres a la zona continuen, i com que encara no s'ha arranjat la vorera per adaptar-la a l'amplitud que requereix la rotonda fa que es passi de dos a un sol carril per arribar al rotatori. Això provoca l'efecte de coll d'ampolla, amb el col·lapse conseqüent.

Els treballs per fer la rotonda van començar al juliol, un fet que al dur-se a terme sense avís previ ja va provocar un gran col·lapse d'accés a Sabadell per la Rambla d'Ibèria. Amb tot, les tasques van permetre consolidar la rotonda provisional, que va donar pas a una d'obra definitiva.