Badia del Vallès celebra la Diada al Monòlit de l'Oreneta

Diversos col·lectius de la ciutat hi han pres part

Acte de la Diada a Badia
Acte de la Diada a Badia | Ajuntament de Badia
Redacció
11 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:12h
El Monòlit de l'Oreneta ha tornat a ser el centre de la commemoració de l´Onze de Setembre a Badia del Vallès. Diverses han estat les entitats, associacions i partits polítics de la ciutat que hi han dipositat els seus rams.

Concretament, hi han pres part la Federació d'Entitats Culturals de Badia del Vallès, Badia en Comú, l'Associació de Veïns/es de Badia del Vallès, Protecció Civil, la Penya Blaugrana de Badia del Vallès, la Federació Catalana de Judo i DA, la Fundació Tallers, l'Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès i el PSC de Badia del Vallès. A les 12 h tocades ha estat el moment de l'ofrena floral de l'Ajuntament que, com és tradició, tanca l'acte a la nostra ciutat. La delegació consistorial estava encapçalada per l'alcaldessa, Eva Menor, acompanyada dels portaveus o representants del grups polítics amb presència al Ple municipal: PSC, amb el seu portaveu, Rafael Moya; AEB, amb la regidora Teresa Carceller; BeC, representada per la regidora Pilar Paz; PP, amb el regidor i portaveu Rafael Muñoz, i la regidora no adscrita Elísabeth Ruiz.

L'acte ha finalitzat amb el Cant dels Segadors, himne de Catalunya, en presència de les desenes de ciutadans i ciutadanes que s'han aplegat al voltant del monòlit per contemplar les ofrenes. Els actes amb motiu de la Diada continuaran aquesta tarda, a les 18 h, a la plaça Major, amb sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània.