Fracàs absolut

El Centre d'Esports encaixa dos gols a Gijon i es converteix matemàticament en equip de Segona B

Redacció
31 de maig del 2015
Actualitzat el 01 de juny a les 9:58h
El Sabadell no ha pogut fer res contra el Sporting de Gijón.
El Sabadell no ha pogut fer res contra el Sporting de Gijón. | CES

A dues jornades per tancar la Lliga, el Sabadell no tenia el control absolut del seu futur, però per aspirar a mantenir la categoria havia de complir amb els dos compromisos restants i guanyar. No ha estat aixi, i els dos gols que ha encaixat en la primera part davant del Sporting de Gijón l'han convertit matemàticament en equip de Segona B.

Aquests dos gols han estat anecdòtics dintre del recorregut que ha fet el conjunt arlequinat aquesta temporada, en què els resultats han estat massa justos per poder garantir la continuïtat a la categoria de plata. Després de la marxa de Lluís Carreras han passat quatre tècnics per la banqueta de la Nova Creu Alta, el darrer Joan Carlos Mandiá, que tot i mantenir un bon registre de resultats venint d'on veníem no ha estat capaç de preservar la continuïtat a Segona, sobretot per un encadenament d'uns resultats insuficients en la recta final de la temporada.

Si els dos gols d'avui eren anecdòtics, el partit contra l'Osasuna a casa és ja d'una instrascendència absoluta. Caldrà treballar de valent la propera temporada per aspirar a recuperar la categoria, posant-hi cos i ànima per retornar el Sabadell al lloc on li pertoca ser.