​Un tren de Rodalies passa de llarg de Sabadell i obliga als usuaris a fer mitja volta a Terrassa

Es tracta d'un semidirecte que havia de parar a Sabadell Sud | Rodalies admet “l’error” i garanteix la devolució exprés a tots els passatgers afectats

Usuaris queixant-se un cop han arribat a Sabadell Nord
Usuaris queixant-se un cop han arribat a Sabadell Nord | José Peláez
Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat el 09 de setembre a la 13:58h
A les 13.02 hores d’aquest dijous ha sortit de L’Hospitalet de Llobregat un tren semidirecte de Rodalies, de la línia R4, amb destinació a Manresa, previst d’arribar a les 14.25. Un cop ha fet les parades barcelonines, la darrera a Sant Andreu-Arenal a les 13.25 hores, la següent aturada és al Vallès, Sabadell Centre. Però les obres que des de principis d’estiu s’estan duent a terme, s’ha modificat per l’estació de Sabadell Sud. Però el comboi ha passat de llarg.
 
Segons han alertat diversos usuaris a NacióSabadell, que s’han queixat al maquinista, aquest els ha assegurat que “no tenia marcada cap parada a Sabadell”. Això ha obligat als usuaris que volien baixar a la ciutat anar fins a Terrassa, la següent estació del recorregut d’aquest semidirecte, per arribar al seu destí.
 
Fonts de Rodalies han assegurat aquest diari que ha estat “un error propi” i han garantit el retorn del import del trajecte a tots els afectats. Han remarcat que ha estat un fet puntual i que aquests trens semidirectes es detenen, fins reobrir Sabadell Centre, a Sabadell Sud.