La mostra del Concurs de Fotos de Pluja allarga la seva estada al Parc Vallès fins a finals de setembre

Estava previst que la instal·lació es desmuntés el passat 31 d'agost, però els organitzadors han decidit mantenir-la fins al divendres 29 d'aquest mes per la gran rebuda que ha tingut

La presentació de la mostra del Concurs de Fotos de Pluja en una imatge d'arxiu
La presentació de la mostra del Concurs de Fotos de Pluja en una imatge d'arxiu | Mina Aigües de Terrassa
Redacció
09 de setembre del 2017
Mina, Aigües de Terrassa i el Parc Vallès han decidit prorrogar la mostra del III Concurs de Fotos de Pluja fins a finals de setembre davant la bona recepció que ha tingut la iniciativa entre els visitants de la zona d'oci.

​Estava previst que els organitzadors desmuntessin la instal·lació el 31 d'agost. Des que es va muntar, a finals de juliol, hi han passat gairebé 750.000 persones. A partir del 3 d'octubre es podrà veure a les instal·lacions del Club Natació Terrassa.

La mostra reuneix 30 imatges seleccionades entre aquelles que es van presentar a la que ja és la tercera edició del Concurs de Fotos de Pluja que va convocar Mina, Aigües de Terrassa aquesta primavera. La mostra fotogràfica es podrà seguir veient, doncs, en la instal·lació triangular ubicada a l'espai central del Parc Vallès, davant de Cinesa.