​El CN Sabadell torna Ferran Brugada a la ciutat

És un dels jugadors més destacats d'aquest esport de Sabadell

Ferran Brugada en plena acció
Ferran Brugada en plena acció | CN Sabadell
Redacció
10 de setembre del 2017
Actualitzat el 13 de setembre a les 10:51h
El palista Ferran Brugada tornarà a lluir una samarreta d’un equip de Sabadell. El CN Sabadell l’ha fitxat per a la flamant secció de tennis taula, per al primer equip, que milita a Primera Nacional (grup 3). “Un reforç de luxe”, han qualificat des de l’entitat. Brugada formarà amb Pere Weisz, el sub21 Ivan Ruiz i Ramon Clivillé, amb Joan Barberà com a reserva.
 
Aquesta incorporació ha convertit el conjunt sabadellenc en un dels més potents de la competició. El debut està previst de cara el 30 de setembre, a Can Llong i contra el Vilablareix.
 
Brugada és un destacat jugador de tennis taula, sorgit de la pedrera del Falcons Sabadell i on ha assolit els millors èxits. Ha estat campió del World Junior Circuit de El Salvador; internacional en totes les categories, havent disputat els europeus cadet i júnior; campió d’Espanya cadet i subcampió júnior i campió de Catalunya aleví, infantil, juvenil i sub21.
 
Ha competit sis temporades a la Superdivisió, la màxima categoria estatal del tennis taula, i ha viscut dos ascensos aquesta categoria. Arriba procedent del Tramuntana de Figueres, conjunt que també participa en el mateix grup i divisió que el CN Sabadell.