​Maties Serracant: «Sabadell segueix compromès amb què l’1-O es pugui votar»

L’alcalde assisteix aquest dimecres al ple del Parlament que ha aprovat la llei del referèndum | Lamenta que s’hagi hagut de dur a terme d’aquesta manera pels impediments que ha posat l’Estat

Maties Serracant i Glòria Rubio, davant del Parlament, aquest dimecres
Maties Serracant i Glòria Rubio, davant del Parlament, aquest dimecres | Crida per Sabadell
Redacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:25h
L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, maté que el govern de la ciutat està compromès amb que el dia 1 d’octubre els ciutadans puguin votar al referèndum. Així ho ha manifestat en declaracions a NacióSabadell des del Parlament de Catalunya, on ha assistir al ple en què s’ha aprovat la llei del referèndum.

“L’Ajuntament està atent a tot el que la Generalitat ens ha volgut fer arribar, el govern de la ciutat està compromès perquè a Sabadell es pugui votar l’1-O, i esperem que no hi hagi més entrebancs perquè pugui ser així”, ha expressat. En aquest sentit, detalla que no han rebut indicacions explícites sobre quin haurà de ser el paper de l’Ajuntament.

Serracant ha assistit al ple juntament amb l’exalcalde i actual segon tinent d’alcalde, Juli Fernàndez (ERC), i la regidora de la Crida per Sabadell Glòria Rubio. L’alcalde ha lamentat, però, que s’hagi hagut d’aprovar la llei d’aquesta manera: “Es tramita no d’una manera normal, perquè l’Estat no ha posat facilitats”, ha afegit.