Una empresa sabadellenca es nega a fer volar avions per Hazte Oír

Tavisa s’oposa a enlairar aparells amb els seus lemes | Plantilla i gerència s’oposen a promocionar una ideologia contra cap col·lectiu

Redacció
05 de setembre del 2017
L’empresa Tavisa, amb seu aèria a l’Aeroport de Sabadell, ha tancat la porta al col·lectiu Hazte Oír a fer volar avions amb els seus lemes. Així ho ha confirmat a NacióSabadell la seva gerent, Dora Hernández, que assegura que la negativa prové no només de la direcció de la firma, sinó també de la plantilla.
 
A l’inici de l’estiu, Hazte Oír va demanar pressupost a Tavisa pels serveis que ofereix, concretament per sobrevolar la costa catalana amb una avioneta mostrant una pancarta. “Els vam enviar els preus per hora de vol, amb pancarta inclosa, els recorreguts de la costa, i la durada, i ja vam posar un preu que enteníem que no voldrien agafar”, explica Hernández.
 
De fet, la gerent reconeix que en saber el col·lectiu de què es tractava va declinar oferir els serveis, més encara quan la plantilla es va negar en rodó a enlairar cap avió amb els missatges que transmet Hazte Oír. Poc després, els van respondre assegurant que havien optat per una altra empresa que els oferia el servei.
 
Aquest passat diumenge, però, un company es va posar en contacte de nou amb Hernández, demanant si estarien disposats a volar dos dies per Hazte Oír. S’hi va negar. “A més, per dos dies de vol la gent ja no voldria tornar a volar més amb nosaltres”, afegeix.