​El PP lamenta l’ús de la Festa Major per fer reivindicacions polítiques

Apunta Arran per la instal·lació de pancartes a l’Eix Macià i l'ANC per animar a dur mocadors del "sí"

Les pancartes instal·lades a l'Eix Macià que critica el PP
Les pancartes instal·lades a l'Eix Macià que critica el PP | Arran Sabadell Creu-Alta Nord
Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:44h
El portaveu del PP de Sabadell, Esteban Gesa, ha lamentat l’ús que s’ha fet de la Festa Major per part d’Arran i les entitats independentistes per fer reivindicacions polítiques. En concret, ha precisat, a les pancartes que “els cadells de la CUP”, és a dir, Arran han instal·lat a l’Eix Macià, que insta assenyalar “aquells que no comparteixen les seves tesi”.
 
Gesa ha subratllat que això demostra “la verdadera cara de l’independentisme” i ha posat punt i final a la “revolució dels somriures”. Un desenllaç, ha continuat, que també tindrà “el procés l’1 d’octubre quan topi amb l’Estat de Dret i la democràcia real que és la que ampara la Constitució”.
 

Participants a la pedalada popular amb mocadors del Foto: Albert Hernàndez


D'altra banda, ha apuntat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que ha utilitzat aquest dies de festa com a “plataforma per impulsar la participació en el seu hipotètic referèndum i animar la gent a dur un mocador amb el sí”.
 
El popular ha assegurat que és una pràctica que des d’uns anys ençà s’ha tornat “habitual” en dates assenyalades com l’Aplec de la Salut, la Diada de Catalunya i “fins i tot les festes dels barris”, convertint aquests dies "entranyables" per la població en "actes polititzats i excloents".