S'aturen les obres del centre de Castellar

En motiu de la Festa Major

Redacció
07 de setembre del 2017
Obres al centre de Castellar.
Obres al centre de Castellar. | Ajuntament de Castellar
Les obres de l’Illa del Centre, el projecte de millora de l’espai central de Castellar, s’aturaran durant els dies de la Festa Major de la vila, del 8 al 12 de setembre, per tal de no entorpir el bon funcionament de les activitats programades en aquesta zona de la vila.

Prop de tres mesos després de l’inici dels treballs, gairebé la meitat de les actuacions previstes estan finalitzades. Així, d’una banda, ha acabat la intervenció al carrer del Mestre Ros, on s’ha ampliat una de les voreres i s’han habilitat zones de càrrega i descàrrega, places d’aparcament de mobilitat reduïda i aparcaments per a motocicletes, i també estan pràcticament acabades les intervencions als carrers de Sala Boadella i Montcada.

En aquest sentit, ambdós carrers, en els trams compresos entre el carrer de l’Hospital i l’avinguda de Sant Esteve, són ja de plataforma única, tot i que encara resta pendent la pavimentació d’una de les voreres del carrer de Montcada, un fet que no entorpirà la mobilitat durant els dies de la Festa Major.

Les obres es reprendran el dimecres 13 de setembre, amb la finalització de les actuacions als carrers de Sala Boadella i Montcada i l’inici dels treballs programats al carrer de l’Hospital. Més endavant, a principis del mes d’octubre, les actuacions continuaran al carrer de Torras.