Sabadell escenifica la seva repulsa als atacs terroristes

Mig miler de persones es concentren a la plaça Doctor Robert | “Islam igual a Pau”, “Tots per la pau” i “No al terrorisme. Sí a la pau”, alguns dels missatges de la convocatòria

La plaça Doctor Robert ha presentat un bon aspecte d'assistència
La plaça Doctor Robert ha presentat un bon aspecte d'assistència | Albert Hernàndez
25 d'agost del 2017
Actualitzat a les 21:46h
Igual que aquests dies, que s’estan celebrant concentracions a la majoria de places de Catalunya, per rebutjar els atemptats a Catalunya i sobretot mostrar una imatge d’unitat, convivència i tolerància entre cultures, Sabadell hi ha afegit el seu gra de sorra. Aquest divendres, mig miler de sabadellencs s’han aplegat a la plaça Doctor Robert, responent a la crida proposada per la comunitat musulmana de la ciutat i que ha convocat la Taula de Creences i Conviccions de l’Ajuntament de Sabadell.
 
“Sabadell és una ciutat acollidora, diversa, plural i compromesa amb la seva ciutadania”, han assegurat tres membres d’aquesta iniciativa municipal: Soulaimane ElBakkali, Hanan Agueltim i Anna Bañon, els encarregats de llegir un manifest, que ha dut per títol: “Sabadell no té por”. I han subratllat que la ciutat “rebutja qualsevol incitació a l’odi i a la discriminació”.


Han destacat el treball plegat per promoure “la pau i la justícia social” i que s’ha de lluitar per “acabar amb els prejudicis i els estereotips” per tal de contrarestar “l’odi d’uns pocs”. I han animat a participar aquest dissabte a la manifestació de Barcelona. Tot seguit, la plaça ha cridat el que ja és el càntic contra els atacs: “no tinc por”. 
 

Les crides a la pau han estat la tónica a la plaça Doctor Robert Foto: Albert Hernàndez

 

Els tres encarregats de llegir el manifest contra el terrorisme Foto: Albert Hernàndez
 

Imatge d'unitat; l'alcalde Maties Serracant i el segon tinent d'alcadel Juli Fernàndez, amb els regidors de l'oposició Josep Ayuso i Carles Rossinyol Foto: Albert Hernàndez
 

Els missatges d'alguns dels assistents a la concentració contra el terrorisme Foto: Albert Hernàndez