Dos fitxatges de luxe del sabadellenc Ricard Ustrell a «El Suplement» de Catalunya Ràdio

Gemma Nierga, que tindrà una secció els dissabtes, i Andreu Buenafuente, que hi col·laborarà

Foto de família a Catalunya Ràdio en el nou Estudi 1
Foto de família a Catalunya Ràdio en el nou Estudi 1 | Catalunya Ràdio
25 d'agost del 2017
Actualitzat el 26 d'agost a les 11:32h
La nova temporada de Catalunya Ràdio, que arrencarà el pròxim 28 d'agost, s'inaugura amb canvis i noves incorporacions, algunes de les quals havien estat avançades per NacióDigital. Així doncs, es formalitza el fitxatge de Gemma Nierga, que tindrà una secció a "El Suplement", presentat pel periodista sabadellenc Ricard Ustrell. A més, el magazín també comptarà amb la incorporació d'Andreu Buenafuente que, després de 13 anys, tornarà a l'emissora autonòmica els diumenges amb "una mirada quotidiana de la vida".

Catalunya Ràdio, que ja va presentar l'any passat símptomes de renovació profunda en l'oferta de continguts, no solament inicia aquest període amb l'arribada de nous fitxatges, sinó que, a més, ha decidit apostar per la remodelació de l'estudi i la modernització tecnològica. L'objectiu és "estar a l'altura dels nous temps i de les noves necessitats", segons ha explicat Saül Gordillo, director de l'emissora.
 

Estudi 1 de Catalunya Ràdio Foto: Catalunya Ràdio


"Cartera de primeríssim nivell"

Gordillo ha assegurat que l'emissora pública té "la màquina ben greixada i a punt per iniciar una nova etapa que doni resposta a tot el que passarà al país". Ho farà amb una programació que seguirà apostant als matins per Mònica Terribas, que continuarà despertant Catalunya amb "El matí de Catalunya Ràdio"; Ricard Ustrell al comandament d'"El suplement"; Roger de Gràcia amb el seu "Estat de Gràcia" - que incorporarà noves seccions com la d'humor- i Mariola Dinarès que amb el programa "Popap" seguirà mantenint l'audicència al dia sobre tot allò que succeeix a la xarxa.

"Aquesta ràdio és un cor que mai deixa de bategar", ha assenyalat Gordillo, que ha subratllat que compten amb "una cartera de primeríssim nivell". Pel que fa als serveis informatius, és mantindran els programes "Catalunya Migdia" i "Catalunya vespre", mentre que en l'àmbit esportiu "és reforçarà la fórmula d'"El Club de la Mitjanit", el "Tot costa" i el "Tot gira". És preveu que, fent honor al nou espot estrenat per l'emissora, aquest any sigui "una temporada intensa i especial", ja que Catalunya Ràdio està "a punt", ha conclòs Gordillo.