L'equip masculí del nou CN Sabadell arrencarà la nova etapa contra el Vilablareix

A la segona jornada, el primer cap de setmana d’octubre, derbi contra el Falcons

Redacció
25 d'agost del 2017
Actualitzat el 28 d'agost a les 18:11h
El Club Natació Sabadell de tennis taula, sorgit de l’absorció del Tennis Taula Sabadell 2016, s’estrenarà a Vilabrareix, a Girona. Serà el proper 30 de setembre en la primera jornada de la Primera Nacional masculina, grup 3. La Reial Federació Espanyola de Tennis Taula (RFTT) ha fet públics els calendaris, tot i que, excepte el de Superdivisió masculina, són provisionals. Els clubs disposen de 72 hores per fer al·legacions.
 
El camí del nou equip, si res no canvia, depara una arrencada de curs molt interessant. A la segona jornada, el 7 d’octubre, hi haurà derbi, se les veuran contra el Falcons Sabadell. Un altre dels enfrontaments destacats serà contra el CTT Els Amics de Terrassa, que també debuta al grup, ja que procedeix del 2. Serà l’11 de novembre i si finalment es conserva aquest calendari, tancarà la temporada regular a casa, davant el Torelló el 14 d’abril.
 
S'espera que la setmana que ve, la RFTT comenci a treballar per elaborar el calendari de la Primera Nacional Femenina, en la que milita el conjunt del CN Sabadell.