​Sabadell registra fins a tres incendis dispersos per la ciutat

En total no han cremat més de 300 metres quadrats | També s’ha incendiat un vehicle i no s’ha descartat que hagi estat provocat

Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:47h
Els Bombers han dut a terme diferents intervencions a Sabadell al llarg d’aquest dimecres. Han estat per incendis de matolls que s’han apagat a temps i no s’han propagat. El primer ha arribat a les 11.46 hores, a la carretera de Bellaterra, a l’altura de l’aeroport. Ha cremat 200 metres quadrats i s’ha originat per “causes accidentals durant la neteja” de la zona, ha informat la Policia Municipal.
 
A les 19.50 ha arribat la segona trucada. Ha estat en el pati interior d’una nau abandonada, a prop del riu Ripoll i l’antiga fàbrica Grau. Ha cremat una extensió de deu metres quadrats i, per ara, no es coneixen les causes. Per últim, a les 23.20, a l’avinguda Matedepera, s’ha originat un altre foc de matolls que ha afectat 50 metres quadrats.
 
Per últim, i entre el segon i tercer incendi, la Policia ha rebut l’avís de la crema d’un vehicle al carrer del Remei, 14. A l’interior no hi havia ocupants i el cos policial té “indicis” que podria haver estat provocat.