​La furgoneta de l’atropellament massiu a la Rambla es va llogar al Vallès

És una empresa de lloguer de vehicles, que es troba al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda | Una segona furgoneta també va sortir del Vallès, a Parets, on va patir un accident a l’AP-7 a l’altura de Cambrils

El mossos a la Rambla després de l'atemptat
El mossos a la Rambla després de l'atemptat | Europa Press
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat el 24 d'agost a les 0:04h
L’auto del jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu, que està fent la investigació dels atemptats a Barcelona i Cambrils, ha determinat que la furgoneta que va cometre l’atropellament massiu a la Rambla el passat dijous es va llogar en una empresa de Santa Perpètua de Mogoda. Es tracta de Telefurgo Sabadell, ubicada al costat de la carretera Santiga, gairebé a les portes d’entrada del nucli urbà.
 
Segons la interlocutòria, tres membres de la presumpta cèl·lula antiterrorista investigada es van personar en dues ocasions a les oficines d’aquesta companyia. El passat 16 d’agost Driss Oukabir va llogar el vehicle, un Fiat Talento de color blanc i amb matrícula 7086 JWD, “per perpetrar el múltiple atemptat”.
 
També Mohamed Hichamy hauria llogat una altra, el mateix model amb matrícula 7082 JWD, que a les 18.50 del passat dijous dia 17, minuts després de l’atropellament massiu a la capital catalana, es va trobar a Vic. Per últim, Younes Abouyaaqoub, el suposat conductor a la Rambla, hauria pagat ambdós lloguers amb una targeta de crèdit de La Caixa, de la qual n’era el titular.
 

Operatiu policial a Cambrils Foto: Jonathan Oca


Accident a l’AP-7
 
La interlocutòria ha revelat un altre detall d’aquell fatídic dia 17. A les 15.25 hores una furgoneta, Renault Kangoo, amb matrícula 0861 JYG, va patir un accident a l’AP-7, a l’altura de Cambrils. El seu ocupant va fugir del lloc. Precisament, en aquesta població la matinada de divendres, dia 18, es va produir un segon atemptat, on s’hi trobava, entre d’altres, Hichamy.
 
La furgoneta accidentada a l’AP-7 es va llogar el mateix dia 17, a les 12.58 hores, a les oficines de Ruzafa de Parets del Vallès per part de Mohamed Hichamy. 


Podeu llegir la interlocutòria del jutge Andreu a continuació: 

Interlocutòria detinguts pels atemptats a Barcelona i Cambrils by naciodigital on Scribd