La Policia de Sabadell insisteix en la «passivitat» de la direcció per desencallar la situació del cos

El sindicat UGT adverteix que la Festa Major “més important” dels últims anys en matèria de seguretat està a la volta de la cantonada | Critica l’organització de les patrulles després dels atemptats, tot i comptar amb gairebé la plantilla al complet

El cos segueix reclamant millores de mitjans, materials i aument de plantilla
El cos segueix reclamant millores de mitjans, materials i aument de plantilla | Policia Municipal
Redacció
22 d'agost del 2017
La secció sindical d’UGT a la Policia Municipal de Sabadell ha tornat a recordar les reivindicacions, que des de fa mesos, arrossega el cos i la “passivitat” de la direcció en aquest sentit. Per això, han interpel·lat a l’intendent major, Joan Antoni Quesada, que prengui “les decisions immediates per desbloquejar les negociacions”.
 
El sindicat ha avisat que s’apropa la Festa Major “més important” dels últims anys, des del punt de vista de la seguretat, i encara hi ha temps “per arribar acords”. “Els ciutadans no han de pagar mai per les discrepàncies o crisis internes” que pot haver-hi en si de l’organització i ha advocat pel treball conjunt “encara més en els temps incerts que ens assolen”.  
 
Atemptats
 
UGT ha criticat l’organització dels efectius després dels atemptats a Barcelona i Cambrils, per no reforçar els torns de treball, malgrat disposar “pràcticament” de la totalitat de la plantilla. Sota el seu criteri, “la sensació d’inseguretat ciutadana palesa hagués requerit de mantenir la presència policial permanent a tots els districtes”.
 
Tanmateix, ha aplaudit “l’altíssim nivell vocacional i de professionalitat” del cos per posar-se a disposició d’estar de servei, renunciant a dies de festa o vacances, entre d'altres casos. Tot i haver incomplert el pacte de no fer hores extres, que “de forma excepcional” s’ha suspès pels atacs terroristes, i ha permès “donar una resposta immediata” a les necessitats de la ciutadania.