​Unitat pel Canvi reclama la retirada «immediata» de l’informe

Assegura que buscarà mesures de "cohesió i coordinació" per evitar aquestes situacions en el futur

Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 18:23h
L’informe encarregat per l’Ajuntament de Sabadell sobre l’estat del nomenclàtor ja ha comptat amb tot tipus de reaccions. En concret, les dels quatre socis de govern han coincidit en rebutjar les lectures que se’n desprenien. Tot plegat, a través de les xarxes socials. La Crida per Sabadell, aquest dimecres mitjançant un comunicat, ha sortit al pas de les especulacions per intentar tancar la polèmica generada.
 
Unitat pel Canvi, en paral·lel, n'ha emès un altre en el que ha reclamat la retirada “immediata” de l’informe a la Regidoria de Cultura i ha apuntat que traslladarà a la resta de formacions del consistori “mesures que reforcin una millor coordinació i cohesió per evitar que aquestes situacions es puguin tornar a repetir”.
 
El partit ha reivindicat “la riquesa” que suposa la pluralitat d’aportacions culturals universals a la cultura catalana com a exemple del valor que té en sí mateix el concepte de cultura. Ha refermat el compromís per a “la correcta aplicació” de la Llei de Memòria Històrica al nomenclàtor de Sabadell.