VÍDEO Com avançar correctament els ciclistes? Un camioner ho mostra amb bon humor

Les imatges, gravades a la Garrotxa, han generat centenars de comentaris i milers d’usuaris les han compartit

per Redacció, 15 d'agost de 2017 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.Els atropellaments a ciclistes és un dels grans problemes de la seguretat vial. No sempre és fàcil mantenir la distància de seguretat entre els vehicles de motor i les bicicletes i, a vegades, les imprudències es reparteixen entre els usuaris de les carreteres.


En aquest context ha destacat un vídeo d'un camioner avançant un ciclista i explicant com fer-ho correctament. Les imatges, que acumulen milers de visualitzacions, han esdevingut virals a les xarxes socials per la lliçó que imparteix el conductor a aquells que van habitualment per la carretera. El vídeo se situa a la travessera urbana de les Preses –entre el túnel de Bracons i Olot- i l’acció transcorre per la carretera C-152 que travessa la població garrotxina.
 

Les imatges s’han difós a través de la pàgina de Facebook del portal “Yo Soy Notícia”, una plataforma que explica diferents gestes individuals del món de l’esport. El vídeo ha tingut més de 850.000 reproduccions i ha estat compartit milers de vegades.
 
Centenars de comentaris han obert debat a les xarxes sobre els avançaments a ciclistes. Esportistes i ciutadans han expressat la seva opinió en un vídeo que busca difondre les bones pràctiques quan es condueix. 

 

Participació