Les obres de l'aparcament dels FGC a Sant Quirze avancen a bon ritme

Les actuacions permetran reordenar les places, millorar el paviment i suprimir barreres arquitectòniques

Redacció
12 d'agost del 2017
Les obres de reforma de l’aparcament descobert de l’estació dels Ferrocarrils continuen a bon ritme. El passat 26 de juliol es van iniciar aquestes actuacions, que tindran una durada total de 10 setmanes.

L’objectiu d’aquesta reforma és organitzar les places d’aparcament i la via de circulació existent. D’aquesta manera, es pretén ampliar el nombre de places. Un altre dels punts rellevants del projecte és la supressió de barreres arquitectòniques en tots els accessos a peu que, a partir d’ara, no contemplaran desnivells. També hi haurà places per a persones amb mobilitat reduïda.

L’obra també preveu la millora del ferm actual de l’aparcament, la renovació de la vorera que el delimita, un millor enllumenat públic i, finalment, la renovació dels passos de vianants. L’actuació també permetrà la creació d’un carrer de circulació invertida, on el vianant tindrà preferència sobre els vehicles de motor.

En total, s’actua en més de 2.700 m2 amb un pressupost total sense Iva de 69.842,20 €., un cost que assumeix Ferrocarrils.