La vallesana Voronet amplia el seu potencial en el sector de l'etiquetatge

La firma adquireix el 22% de les accions de GLV08

Eduard Papell, de Voronet
Eduard Papell, de Voronet | Cedida
Redacció
15 d'agost del 2017
L'empresa Voronet S.L. de Cerdanyola del Vallès, dedicada a la fabricació i transformació de cintes adhesives per al sector industrial, especialment automoció, ha tancat una operació de compra del 22% de les accions de la firma GLV08 de Barberà del Vallès. Amb l'entrada de Voronet al capital accionarial de GLV08, es pretén enfortir i potenciar la fabricació d'etiquetes industrials per al sector de l'automoció.

L'empresa GLVO8 és actualment un referent nacional pel que fa referència a la innovació tecnològica de l'etiquetatge en múltiples sectors productius com alimentació, begudes i embalatge flexible, entre d'altres. "Amb aquesta operació pretenem aconseguir un major desenvolupament de l'etiquetatge per a l'automoció, ja que aquest sector és el que concentra un major volum del nostre desenvolupament i expansió industrial", assenyala Eduard Papell, CEO de Voronet.

Es dóna la circumstància que GLVO8 era fins ara un proveïdor habitual de Voronet. Amb aquesta actuació es pretén consolidar aquesta relació estratègica per aconseguir nous productes de gran valor afegit. L'entrada de Voronet en GLVO8 forma part del Pla estratègic aprovat en el seu dia per l'empresa, amb l'objectiu de fer front al desenvolupament i expansió que ve registrant durant els últims exercicis i per afrontar les favorables perspectives de creixement previstes, com a conseqüència de la millora de la conjuntura econòmica i, especialment, del sector de l'automoció

Empresa líder en la fabricació i transformació de cintes i escumes.

Voronet, que compta amb una plantilla integrada per 42 treballadors, entre personal fix i col·laboradors, desenvolupa la seva tasca professional per a diferents sectors industrials, tot i que amb una especial rellevància en el sector de l'automoció. En aquest sentit, l'empresa està homologada per a diferents marques automobilístiques com SEAT, RENAULT, VOLKSWAGEN, NISSAN, amb les quals treballa, al costat de nombroses TIER1 auxiliars del sector.

Amb una cartera propera al miler de clients, repartits per pràcticament tothom, Voronet facturar l'any passat per valor de 6,3 milions d'euros, el que representa un increment del 17% respecte a l'exercici anterior. Exporta el 40% de la seva producció a diferents mercats internacionals repartits per pràcticament tot el món.

A 2016 va inaugurar la seva primera filial a l'exterior, situada al municipi de Lleó, en l'estat de Guanajuato de Mèxic. Actualment, l'empresa és referent en la fabricació i transformació de cintes i escumes per al sector industrial.