Tot l'Eix Central de Sabadell tornarà a quedar tallat al trànsit per Festa Major

Durant dos dies serà únicament transitable per a vianants i bicicletes

El tall ja es va fer per La Salut
El tall ja es va fer per La Salut | Juanma Peláez
Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat el 10 d'agost a les 19:27h
L'Ajuntament de Sabadell tallarà el trànsit a tot l'Eix Central de Sabadell durant dos dies. Serà coincidint amb la Festa Major de la ciutat, diumenge i dilluns, motiu pel qual des de Ca n'Oriac fins a Creu de Barberà es tallarà al trànsit tot l'espai central.

Ja feia temps que l'Ajuntament rondava fer un tall de trànsit a gran escala per provar quin estrès és capaç de suportar Sabadell, i la primera prova ja es va fer el dilluns de La Salut, entre les 17.00 i les 20.00 hores. En aquella ocasió es van fer tot d'activitats adreçades a tota la població, amb la voluntat de fer seus els carrers.
 

Traçat tallat al trànsit. Foto: Ajuntament de Sabadell



La proposta obligarà a fer canvis al transport urbà, motiu pel qual diverses línies de bus hauran de variar els seus itineraris habituals:

Línia F1

En sentit Can Deu: des del pg. d’Espronceda circula per la ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, av. de Lluís Companys, pl. d’Olímpia , via Aurèlia, pl. de la Concòrdia, av. de Josep Tarradellas, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, rda. de Collsalarca on recupera el seu recorregut habitual per la Plana del Pintor a Can Deu.

En sentit Estació Sud: Can Deu, av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, Gran Via, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, pl. de la Concòrdia, c. de Jaume I, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Barcelona fins al pg.
d’Espronceda i Estació Sud.

La F1 no fa parada en l’intercanviador de la rda. de Zamenhof.
Parades més properes: sentit nord a la pl. del Sastre; sentit sud a la rda. de Zamenhof-Corominas.

Línia F2

En sentit Sant Julià: des de la Creu de Barberà circula per la ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, c. de Francesc Layret, av. de Josep Tarradellas, pl. d’ Espanya, av. d’ Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, rda. de Collsalarca i Sant Julià.

En sentit La Creu de Barberà: Sant Julià, av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, Gran Via, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, pl. de la Concòrdia, c. de Francesc Layret, Gran Via, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Barcelona fins a la Creu de Barberà.

Línia F5

En sentit Castellarnau: des de Castellarnau i fins a av. dels Paraires fa el recorregut habitual, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch on recupera el seu recorregut habitual fins a les Termes.

En sentit les Termes: des de les Termes fan el recorregut habitual fins a la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. dels Paraires on fa la volta per recuperar el seu recorregut habitual fins a Castellarnau.