Més diners per a les activitats Ciutat i Escola de Sabadell

​Les subvencions per participar-hi sumaran el proper curs un total de 31.500 euros

Redacció
03 d'agost del 2017
L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest mes de juliol la convocatòria de subvencions per participar en el programa d’activitats educatives Ciutat i Escola. Els ajuts, adreçats als centres educatius, sumaran un total de 31.500 euros i tenen com a objectiu afavorir la igualtat d’oportunitats i la cohesió entre tot l’alumnat.

Amb les subvencions, l’Ajuntament garanteix una dotació econòmica perquè tots els centres públics de primària i secundària i tots els centres d’educació especial puguin prendre part en les activitats amb cost del Ciutat i Escola o per fer front a les despeses de transport relacionades amb les propostes.

Des del curs 2016-2017, el sistema s’ha plantejat de manera que cada centre pot conèixer a quins recursos pot optar des del moment que es publica la convocatòria de subvencions i abans de cursar la sol·licitud. Anteriorment havien d’esperar fins a la resolució de la convocatòria i no tots els instituts hi tenien accés. El fons al qual pot accedir cada centre s’estableix atenent el nivell socioeconòmic de les diferents escoles i instituts i, en segon terme, en funció del nombre d’alumnes.

Es preveu que el termini de presentació de sol·licitud per part dels centres s’obri al setembre i serà de 15 dies naturals a partir que es publiqui al BOPB.