​El CN Sabadell absorbeix el TT Sabadell 2016

Dues de les grans entitats esportives de la ciutat s'uneixen en un projecte "ambiciós i engrescador"

Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:58h
El Tennis Taula Sabadell 2016 passarà a formar part del Club Natació Sabadell (CNS) la propera temporada. D’aquesta manera, el projecte palista, endegat fa gairebé un any, “dona un salt qualitatiu molt gran”, tal com ha destacat la centenària entitat sabadellenca. El CNS absorbeix els equips i palistes, sorgit d'una escissió del Falcons.
 
Aquest moviment del club comportarà que la massa de jugadors augmenti fins a la seixantena, ja que s’ajuntaran federats i no federats d’un i altre equip. Així, el curs 2017-2018 el nom del Club Natació Sabadell es passejarà per la Primera Nacional masculina i femenina, la 3a Nacional el segon equip masculí i a la Lliga Territorial de Barcelona hi haurà, els equips a Preferent, 2a A, 2a B i Tercera, a més de la 2a B de Veterans.
 
Aquesta renovada secció la dirigirà Pere Bellsolà. De fet, ha estat el responsable en els últims anys al club nedador. La junta estarà composada pels germans Weisz (Pere, Joan, Mónica i Ignasi), Jordi Oms, Joan Barberà, Joan Vila, Àlex Menéndez, Xavi Garcia i Mònica Martínez. Tot i així, no s’ha descartat que s’afegeixin més persones.
 
Es tracta d’un projecte “ambiciós i engrescador” a nivell social i esportiu i que està obert a tots els públics. A partir de setembre, el CN Sabadell tindrà una escola de tennis taula, a l’accés de tota la ciutadania.