Sabadell cau de la llista per donar nom al nou cotxe de Seat

La firma fa públics els finalistes

Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 19:10h
Sabadell no serà finalment el nom del nou vehicle que l'automobilística Seat té previst llançar al mercat al 2018. Hi ha municipis catalans, com ho són Tarragona (amb el nom de Tarraco), així com Abrera i Aran

El procés participatiu per posar nom al germà gran de l'Ateca i de l'Arona, el SUV de fins a set places que es fabricarà a Alemanya i que arribarà als concessionaris el 2018, es va tancar el pasat 22 de juny i ara ja es coneixen els noms dels 9 nou semifinalistes: Abrera, Alborán, Aran, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco i Teide. Aquestes opcions han sigut escollides després de "revisar amb experts i superar criteris legals i lingüístics".

​Posteriorment, l'equip de naming de Seat farà una preselecció de tres noms com a mínim que es presentaran al Saló de Frankfurt el 12 de setembre i que es podran votar fins al 25 de setembre. El nom guanyador es coneixerà abans del 15 d'octubre.

Les condicions que demanava la marca catalana era que el nom fos d'un lloc de l'estat espanyol, fàcil de pronunciar en diferents llengües i que transmeti els valors de la marca.