Albert Boada s'acomiada del ple amb una àcida crítica al sistema polític

El regidor de la Crida per Sabadell marxa repartint contra “la màfia” i la “hipocresia política” que ha vist en alguns grups de l’oposició

Albert Boada en el seu discurs de comiat
Albert Boada en el seu discurs de comiat | Albert Segura
27 de juliol del 2017
Actualitzat el 28 de juliol a les 17:59h
Albert Boada ha fet oficial la renúncia com a regidor municipal de Sabadell, on ha ocupat la cartera de Serveis Centrals i Nova Economia durant els dos anys que ha durat l’etapa de Juli Fernàndez com alcalde. Marxa per motius personals, però en el seu discurs de comiat ha estat punyent contra les actituds que diu que ha viscut en primera persona.

Aquest temps assegura que li han servit per conèixer algunes d’aquestes actituds. “La hipocresia política, no per coneguda no deixa de ser sorprenent”, ha assegurat, citant els partits polítics que “han extorsionat i han retallat drets socials”, entre ells PP i CiU, ha dit, a qui acusa de dir mentides al ple i de “fins i tot reconèixer-les moltes vegades” fora del ple.

En aquest sentit, també ha parlat de “la màfia”, “un càncer que penetra en sindicats, mitjans i societat”, i que funciona “com un sistema de saqueig on a tots els implicats ja els va bé. “La màfia só poderosos que es troben amb poderosos”, ha dit.

Boada ha seguit repartint: “En aquest ple s’ha arribat a dir que com pot ser que un govern sigui enemic d’una empresa concessionària, si algú li estem pagant entre tots i no compleix, s’ha de sancionar, i que no ens tremoli el pols”, ha dit. “En aquesta ciutat hi ha empreses que es pensen que els serveis públics són seus, ho diuen obertament, i alguns partits i treballadors els defensen”, ha afegit.

“Sembla que la vergonya ja no es una virtut en aquesta societat”, ha seguit, esperant, ha dit, que els corruptes caiguin i que els seus col·laboradors no en quedin impunes. “Estem en un moment on podem fer força, ni màfia, ni clientelisme ni corrupció, no ens fem trampes al solitari, o s’empeny o s’és un estorb”, ha dit.

Finalment, ha desitjat “tots els mals per als extorquidors i saquejadors de la ciutat”.