Aquests són els dies que farem festa a Sabadell l'any 2018

L'any que ve, la Constitució i la Puríssima s'escauen en dijous i dissabte, mentre que Nadal se celebrarà en dimarts

Redacció
11 de setembre del 2017
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica el calendari de festes laborals per a l’any 2018, segons ha informat la mateixa Generalitat.
 
En aquest calendari, es contemplen com a festes laborals a tot el país: 1 de gener, dilluns (Cap d’Any); 6 de gener, dissabte (Reis); 30 de març (Divendres Sant); 2 d’abril (dilluns de Pasqua Florida); 1 de maig, dimarts (Festa del Treball); 15 d’agost, dimecres (l’Assumpció); 11 de setembre, dimarts (Diada Nacional de Catalunya); 12 d’octubre, divendres (Festa Nacional d’Espanya); 1 de novembre, dijous (Tots Sants); 6 de desembre, dijous (Dia de la Constitució); 8 de desembre, dissabte (la Immaculada); 25 de desembre, dimarts (Nadal) i 26 de desembre, dimecres (Sant Esteve). 

A les 13 dates indicades en aquest calendari, els ajuntaments podran proposar afegir-hi dues festes locals, retribuïdes i no recuperables. En el cas de Sabadell, La Salut se celebrarà el 14 de maig, mentre que la Festa Major se celebrarà el segon cap de setmana de setembre, sent festa dilluns dia 10 de setembre i provocant un pont amb la Diada, tal i com es va aprovar en el ple de juliol. 
 

El calendari laboral de 2018. En vermell, els festius. Foto: Generalitat de Catalunya